De Sport BSO Odijk

Peutergym

Onze peutergymlessen op woensdagochtend zijn al jaren hèt uitje voor veel Odijkse peuters en hun ouders of oppas.

Delen

Lekker samen met papa, mama of de oppas naar de peutergym. Voor veel peuters hèt favoriete uitje op woensdagochtend waar ze de hele week naar uitkijken.


In een blok van 10 weken gaan we op ontdekkingstocht naar wat je allemaal kunt doen met klein materiaal zoals hoepels, touwtjes, ballen, pittenzakjes en de parachute. We maken een berglandschap van kasten en matten en klimmen en klauteren op het wandrek, afgewisseld met bewegingsliedjes. Regelmatig mogen de peuters hun papa, mama of oppas vragen om even mee te doen met de gymles. Aan het eind van de gymles is er voor elke peuter een bekertje drinken en een rijstewafel.Na een blok peutergym hebben de meeste peuters, op speelse wijze, flink wat nieuwe motorische vaardigheden bijgeleerd.

Testimonials van ouders:

Mijn dochter van bijna 3 jaar gaat altijd met veel plezier naar peutergym. In het begin was ze nog wat verlegen, maar nu doet ze aan alle onderdelen enthousiast mee. Vooral klimmen en klauteren is bij haar favoriet. Wat ik zelf erg leuk vind, is dat ze spelenderwijs bepaalde motorische vaardigheden, zoals het gooien van een bal of klimmen in een klimrek, al jong en op een goede manier ontwikkelen.

De peutergym steevast op ons programma op de woensdagochtend. Rennen, springen, klimmen, balanceren, dansen en vooral ontdekken dat je steeds weer meer zelf kunt. De tekst is dan ook iedere week: ‘Nee mama dat kan ik nu zelf!’

Tijdstip
10.30-11.15 uur
Locatie
Sporthal de Lindenhof
Leeftijd
(2-4 jaar)
Start of Periode
Instromen op ieder moment mogelijk
Kosten
10 weken € 65 (€8,50 voor de overige lessen bij tussentijdse instroom)

Aanmelden Peutergym

Felicia

Liever even bellen?

Maandag t/m donderdag van
09:00 – 18:30

sportbso-shape-04

Schrijf je in bij de Sport BSO!

sportbso-shape-03

Op de Sport BSO stimuleren wij de kinderen hun persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen middels een gevarieerd aanbod aan sport en spelactiviteiten, welke passen bij hun ontwikkelingsfase. Kom eens langs voor een rondleiding of bereken de kosten.